Medicatie Bestellen

Medicatie bestellen

Wij geloven dat zorg niet ophoudt bij de verstrekking van medicijnen. Het is niet alleen belangrijk dat de cliënt de medicijnen krijgt die hij of zij nodig heeft, maar ook dat dit wordt begeleid door een gedegen medicatiebewaking. Een persoonlijk advies over het gebruik van de medicijnen en de eventuele bijwerkingen is hierbij vanzelfsprekend.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ook via deze website snel uw medicatie aan te vragen. Wij zien u graag in onze apotheken!

U kunt voor de volgende diensten kiezen:

Mijn Medicatie
Bestel hier uw herhaalmedicatie online.

Herhaalrecepten via herhaalnummer
Bestel hier uw herhaalmedicatie online met het herhaalnummer dat op het etiket staat van de medicatie.

24-uurs Afhaalkluis
Het is met de afhaalkluis mogelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag snel en makkelijk bestelde medicijnen op te halen. U kunt zich hier aanmelden voor de afhaalkluis via ons contactformulier. Geef in het onderwerp aan dat u zich aanmeld voor onze afhaalkluis en vermeld uw 06 nummer.

Bezorgservice
Desgewenst kunnen wij uw medicatie ook bezorgen via onze dagelijkse bezorgservice.

Pilservice
Bestel hier gemakkelijk uw anticonceptiemiddelen en ontvang een herinnering wanneer u ze opnieuw nodig heeft.

Toestemming geven
Graag attenderen wij u op de mogelijkheid uw keuze bekend te maken voor het wel of niet delen van uw medische gegevens tussen uw zorgverleners via een beveiligde zorginfrastructuur, ook wel het Landelijke Schakelpunt (LSP) genoemd. Lees meer

eConsult
Bekijk hier uw berichten en stel gemakkelijk een nieuwe vraag.

Inloopspreekuur
Heeft u vragen over de werking van uw medicijnen, vragen over bijwerkingen, of bijvoorbeeld hoe de medicatie te gebruiken? Loop dan eens langs bij uw apotheker. Mocht het toevallig zo zijn dat de apotheker afwezig is dan kunt u altijd een afspraak voor een ander tijdstip maken. Uw apotheker neemt graag de tijd voor u.

Tarieven
Hier vindt u de tarieven van diensten van uw Acdapha apotheek.